زندگی نامه استاد نصر الله پورنعمان
استاد نصر الله پورنعمان به سال 1325 در شهر تهران دیده به جهان گشود. ایشان پس از پايان تحصيلات ابتدايي به همراه تحصيل، در كارگاه كاشيكاري استاد حسين برهاني در مسجد سپهسالار (شهيد مطهري فعلي) به آموختن این هنر پرداخت.ایشان سالیانی دراز را در کنار این استاد بزرگ عرصه کاشیکاری به شاگردی پرداخته و رموز این هنر و نماد ایرانی را از استاد آموختند. استاد برهاني حق از مجددان این هنر در این مرز و بوم محسوب شده و به میزان آثار خلق شده در دوره صفوي كاشيكاريهایی را در گوشه و کنار این کشور پهناور به یادگار نهادند. استاد پورنعمان در كنار كاشيكاري از تحصيل غافل نمانده در سال 1350 موفق به کسب مدرک لیسانس رشته مددکاری اجتماعي شدند و عمری با اشتغال به این حرفه مقدس، به ياري نيازمندان جامعه پرداختند.
ایشان از اوائل دهه پنجاه به صورت جداگانه از استاد خویش، سفارشات كاشيکاری را به پایان بردند و با تجربياتي كه از نسل پيشين خود داشتند به زیباسازی مساجد همت گماشتند. ایشان با دقت و ظرافت و دلسوزي خويش و با ديدي باز، آثار زيبايي را در عالم هنر رقم زدند. بسياري از اماکن مذهبی شهر تهران و شهرستانهاي ديگر با كارهاي ایشان مزين شده كه از آن جمله میتوان این موارد را نام برد.
سر درب بازار تهران، مسجد امير المومنين علیهالسلام دزاشیب، مسجد امامزاده قاسم علیهالسلام شميران، مسجد والفجر دار آباد، مسجد شهيد بهشتي خيابان نبرد، مسجد جامع ابوذر و فاطمه الزهراء سلام الله عليها در بلوار ابوذر، مسجد القدس فرودگاه مهرآباد، مسجد جعفري قيطريه، حسينيه قائميه تجریش، حسینیه حضرت زینب اردستانیها سلام الله عليها و حسنیه حضرت اباالفضل علیه السلام داورزنیها و … .
ایشان در بخش مرمت آثار نیز مرمت کاشیهای دو مرکز بزرگ هنری را به عهده گرفتند و مرمت كاشيهاي مسجد و مدرسه شهید مطهری (سپهسالار سابق) و مرمت کاشیهای کاخ گلستان به همت ایشان به پایان رسید. این موارد فقط گوشه اي از آثار ايشان مي باشد. علاوه بر مساجد و حسينيهها در دهه گذشته با همکاری با ستاد نوسازی مدارس آموزش و پرورش بسیاری از مدارس را با كاشيكاري سنتي تزئين دادند. تصويرهاي مندرج در بخش آثار معرق نمونه اي از كارهاي اين استاد علاقمند به هنرهاي سنتي مي باشد.
ایشان در سال 1390 نشان درجه دو هنری را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نمودند.